Despre Noi


BeautySaloane.ro este un site creat special pentru persoanele care doresc sa aiba acces cat mai rapid la informatiile legate de saloanele de infrumusetare si centrele de ingrijire corporala. In acelasi timp este si o aplicatie, pe care puteti sa o descarcati de pe Apple Store sau Google Play, astfel incat sa aveti acces la baza de date creata de noi si de pe telefon sau tableta.

Pe site veti gasi o baza de date completa, atat pentru Bucuresti, cat si pentru restul tarii, care cuprinde toate saloanele de coafura, manichiura si pedichiura, cosmetica si frizerie. Veti afla astfel, foarte rapid, care este cel mai apropiat salon de locatia in care va aflati, veti putea vedea imagini ale salonului, veti afla informatii despre orarul de functionare, serviciile oferite sau preturile practicate, dar si opiniile persoanelor care au folosit serviciile unui anumit salon. In acest mod veti putea face cea mai potrivita alegere pentru dumneavoastra, cu un minimum de efort si timp. Veti gasi adresa salonului, dar si harta zonei in care este situate, astfel incat sa puteti gasi locatia rapid si usor.

In plus, atat pe site, cat si prin intermediul aplicatiei, veti putea face rezervari on-line. Daca preferati sa interactionati cu unul dintre angajatii salonului ales, puteti obtine informatii suplimentare la telefon, caci noi va vom furniza toate datele de contact ale saloanelor (pornind de la adresa de Internet si e-mail si terminand cu numerele de telefon).

Daca alegeti sa va creati un cont de utilizator pe site (furnizand numele, prenumele, adresa de e-mail si numarul de telefon) veti putea sa va abonati la newsletter, astfel ca veti afla primii/ primele cele mai noi informatii, promotiile facute de saloanele cu care colaboram sau cele mai recente opinii ale utilizatorilor de servicii de infrumusetare si ingrijire corporala ale saloanelor listate.

Deoarece opinia dumneavoastra conteaza, va asteptam sa ne furnizati opiniile dumneavoastra si sa votati un anumit salon, astfel incat, impreuna, sa putem crea un top ale celor mai bune saloane, in functie de calitatea serviciilor oferite, ale preturilor practicate sau a locatiei.

Vrem sa facem totul pentru ca dumneavoastra sa fiti fericite/ fericiti si sa va simtiti cat mai bine in pielea dumneavoastra!

Va asteptam cu informatii actualizate in permanenta si speram sa va fim de ajutor!