0 0

EXPERT BARBERS

Adresa
Hatmanul Arbore 3-5 , Dorobanti, Bucuresti
Telefon
0744.305.704 / 0724.947.707

Salonul Expert Barbers considera ca fiecare bărbat trebuie să aibă propriul său frizer/bărbier. Acesta este ca un bun prieten cu care puteţi vorbi orice, de la sfaturi despre lookul dvs până la politică şi sport.
Odată ce experimentaţi diferenţa serviciilor COMPLETE oferite de Expert Barbers veţi simţi nevoia să spuneţi acest lucru tuturor prietenilor dvs..

Aşteptarea în salonul Expert Barbers va fi mai placuta cu un TV LCD în faţa, o mulţime de reviste şi ziare.
Asta doar în cazul în care trebuie să asteptaţi, fiindcă altfel veţi fi conduşi de stilistul dvs personal direct la scaunul comod în care vă veţi petrece urmatoarea oră.
Şi dacă acest lucru nu este suficient, nu numai că stilistul dvs vă va tăia părul - îl va şi spăla cu un şampon răcoritor şi apoi vă va oferi un masaj relaxant şi vă va aranja sprâncenele şi mustaţa.

Produsele cu care o sa fiti răsfăţati in cadrul salonului fac parte din liniile profesionale ale unor mărci precum: L'Oreal Profesionnel Homme, WELLA System Professional, Subrina Professional, Schwarzkopf Professional, Fudge etc

  • Servicii oferite
  • Frizerie

Galerie

Servicii

TUNS & SPĂLAT ................................................. 100 lei
Spălarea părului, uscare, tuns după preferinţele clientului, spălare pentru înlăturarea părului tuns, frecţie pentru accelerarea circulaţiei sanguine a scalpului, masaj pentru relaxarea scalpului, uscat, stilizarea şi modelarea frizurii. 

BĂRBIERIT .......................................................... 50 lei
Bărbieritul perfect clasic, fie cu lama - folosind o cremă de ras hidratantă şi răcoritoare şi uleiuri esentiale - fie cu maşina de grooming. 

TUNS & SPĂLAT & BĂRBIERIT ........................... 110 lei
Spălarea părului, uscare, tuns după preferinţele clientului, spălare pentru înlăturarea părului tuns, frecţie pentru accelerarea circulaţiei sanguine a scalpului, masaj pentru relaxarea scalpului, uscat, stilizarea şi modelarea frizurii sfârşit prin bărbieritul perfect clasic, fie cu lama - folosind o cremă de ras hidratantă şi răcoritoare şi uleiuri esentiale - fie cu maşina de grooming. 

MANICHIURĂ ...................................................... 45 lei
Dezinfectarea unghiilor, tăierea unghiilor, pilirea acestora, aplicare a apei emoliente pe cuticule, îndepărtarea cuticulelor, dezinfectare şi aplicarea unui ulei special de cuticule, masaj cu cremă hidratantă. 

PEDICHIURĂ ....................................................... 55 lei
Dezinfectarea piciorului, aplicarea apei emoliente pe cuticule, se înmoaie piciorul într-o soluţie emolientă, se taie unghiile, se pilesc, se taie cuticulele, dezinfectare şi aplicarea unui ulei special de cuticule, se curăţă călcâiul şi talpa cu o pilă specială pentru îndepărtarea pielii moarte, masaj cu cremă hidratantă. 

TUNS PENSIONARI .............................................. 25 lei
Pentru pensionarii trecuţi de 64 de ani avem o ofertă de nerefuzat: puteţi obţine o tunsoare perfectă! (tuns simplu, fără spălat si fără masaj) 

USCAT ............................................................... gratuit

STYLING ............................................................ gratuit

Echipa

Maestrul barbier Dan Gulea s-a intors in tara, dupa ce a acumulat o vasta experienta in saloane celebre din Londra si va asteapta sa va arate o adevarata arta in domeniul frizeriei si barbieritului. Avand in vedere anii petrecuti de acesta in Anglia, puteti fi siguri ca va va oferi servicii exceptionale si va va face sa va simtiti ca niste adevarati gentleman-i. Nu ezitati sa faceti o programare la salonul domniei sale! Cu siguranta nu veti regreta!

Program

Recenzii