0 0

BODY LAND

Adresa
Alexandru Cel Bun nr. 23, Tei, Bucuresti
Telefon
0722.874.380

Body Land este un salon complex, care va ofera  peste zece ani de experienta in domeniul ingrijirii corporale si faciale, si care doreste sa se puna cu totul la dispozitia dumneavoastra, astfel incat atunci cand parasiti aceasta locatie sa aratati si sa va simtiti excelent. Este un loc in care cu siguranta va veti relaxa si veti uita de stresul cotidian, caci veti fi excelent ingrijite, dar si rasfatate, iar acest lucru se va reflecta pe chipul dumeavoastra si in admiratia pe care o veti starni in cei din jur.

Body Land reprezinta pentru orice femeie o adevarata oaza de evadare, departe de stresul cotidian si un loc in care va primi cele mai bune servicii. 

  • Servicii oferite
  • Cosmetica

Galerie

Servicii

1 sedinta machiaj de zi - 50 ron
1 sedinta machiaj pentru evenimente/ de seara - 70 ron
1 sedinta machiaj pentru mirese - 100 ron
aplicare gene false tip banda - 30 ron
Produsele folosite sunt profesionale: Mac, Parisax, Max-Factor, Lancome
Sedinta de machiaj dureaza intre 50-70 minute


Epilat lung 20 ron     Epilat scurt 15 ron
Epilat inghinal total 16 ron    Epilat brate 12 ron
Epilat axila 7 ron    Epilat fata/perciuni 5 ron
Epilat fese 10 ron    Epilat interfesier 8 ron
Epilat lombar 10 ron    Epilat abdomen 8 ron
Epilat mustata 7 ron    Epilat barbie 5 ron
Pensat forma 14 ron    Pensat curatare 9 ron
Vopsit sprancene 7 ron    Vopsit gene 7 ron
Tratament SPA cu parafina (curatarea mainii, aplicare gomaj, impachetare cu parafina, aplicare crema hidratanta, masajul mainii) 30 ron
Tratament SPA cu parafina picioare ( curatarea piciorului, aplicare gomaj, impachetare cu parafina, aplicare crema hidratanta, masajul piciorului) 30 ron

Echipa

Echipa de la Body Land va asteapta cu nerabdare, pentru a pune la dispozitia dumneavoastra experienta acumulata, pentru a va oferi cele mai bune servicii si pentru a putea sa va consilieze pentru a alege cele mai bune tehnici de ingrijire si modelare corporala. 

In cazul in care aveti nelamuriri sau nu stiti ce vi s-ar potrivi mai bine dintre serviciile oferite, veti primi consiliere gratuita, si in functie de rezultatele pe care le doriti veti fi ajutate sa alegeti exact ceea ce aveti nevoie, astfel incat rezultatele sa fie rapide si  vizibile in cel mai scurt timp. 

Program

Recenzii