1 1

DISCRET SALON

Adresa
Aleea Barajul Lotru, Bloc N22A, Titan, Bucuresti
Telefon
0768.338.860

Discret Salon este locul unde toate dorintele dumneavoastra legate de felul in care aratati pot sa se indeplineasca. Este salonul unde veti gasi raspunsuri la intrebari, unde beneficiati de consiliere in ceea ce priveste look-ul dumneavoastra, unde echipa de profesionisti va ofera servicii complete de coafura, cosmetica, manichiura, pedichiura si frizerie.

Atunci cand alegeti sa faceti o schimbare a tunsorii si coafurii este bine sa aveti parte de sfaturile unor profesionisti, caci nu mereu ceea ce va place dumneavostra se si potriveste cu fizionomia pe care o aveti.  

  • Servicii oferite
  • Coafor
  • Manichiura
  • Cosmetica
  • Frizerie

Galerie

Echipa

Toate serviciile puse la dispozitia dumneavoastra de catre Discret Salon sunt de cea mai buna calitate, deoarece sunt asigurate de o echipa de profesionisti tineri si entuziasti, care doresc sa va ofere tot ce este mai bun. Colectivul salonului va va intampina mereu cu zambetul pe buze si va asculta cu atentie dorintele dumneavoastra, incercand sa le satisfaca in cel mai scurt timp. 

Program

Recenzii

pe

Nimic!

Intr-o zi de sambata, am sunat pentru a face programare duminica (a doua zi) , mi-au confirmat programarea pentru a doua zi la ora 10 dimineata, iar cand am ajuns acolo mi-au spus ca nu am programare (ca poate am confundat eu salonul). Le-am aratat apelul pe care l-am avut cu o zi in urma) si mi-au comunicat pe un pe un ton nepoliticos ca nu apare programarea. Nu si-au cerut scuze, mai mult, m-au acuzat ca poate eu nu am inteles ce mi s-a comunicat la telefon. Nu as merge la acest salon dupa felul total necivilizat de a trata clientii. La final s-au oferit sa anuleze o programare pe care o aveau pentru a onora programarea pe care mi-au facut-o , cu toate ca nu au recunoscut pt nici o clipa ca au gresit.